Verkkosivut - kattavalla ylläpito- ja tukipalvelulla

Toteutamme laadukkaita verkkosivustoja

Tuotamme tarpeidenne  mukaiset verkkosivut avaimet käteen periaatteella – määrittelystä suunnitteluun ja käyttöönottoon sekä koulutukseen asti.

WordPress on yksi markkinoiden helppokäyttöisimmistä ja parhaiten laajennettavissa olevista järjestelmistä. WordPress on tällä hetkelle eniten käytetty avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jolla on jo yli 23 % markkinaosuus verkkosivuston osalta.

WordPressiin luottavat niin Fortune 500 yritykset kuin lukuisat organisaatiot ympäri maailmaa. WordPressillä on toteutettu yli 60 miljoonaa sivustoa.

Henkilökohtaista palvelua

Tapaamme asiakkaitamme mielellämme myös henkilökohtaisesti. Kerromme mielellämme erilaisista toteutusvaihtoehdoista ja esitystavoista, joista sinun on helppo valita itseäsi miellyttävät vaihtoehdot. Saat kattavan opastuksen sivuston käyttöön, ja tukipalvelumme on aina käytettävissäsi. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai vaikka sopia tapaamisen.

Uusinta tekniikkaa

Käytössäsi on uusimman tekniikan tarjoamat mahdollisuudet, joilla saat enemmän ilmettä sivuillesi ja erotut kilpailijoistasi. Pääset helposti itse muokkaamaan sivuston sisältöä ja saat tuoreet tiedot nopeasti kaikkien nähtäville. Tarpeidesi kasvaessa sivustolle voidaan lisätä uusia toimintoja kustannustehokkaasti. Toteutuksissa kiinnitetään huomiota myös sivuston hakukoneystävällisyyteen.

Verkkosivujen isännöintipalvelu

Huolehdimme sivustosi varmuuskopioinnista, ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksistä ja virustorjunnasta. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa, nopeiden yhteyksien päässä palvelintilassa, joka täyttää Viestintäviraston vaatimukset tärkeille tiloille. Järjestelmämme valvoo palvelinten toimintaa ympäri vuorokauden.

Ylläpito- ja tukipalvelu

Kiinnostuitko?

Rakennetaan yhdessä ammattitaidolla toteutetut verkkosivut, jotka antavat positiivisen vaikutelman ja houkuttelevat tutustumaan tarjontaan lähemmin.

Jätä yhteydenottopyyntö