Verkkokaupat - suunnittelusta toteutukseen

Toteutamme laadukkaita verkkokauppoja

Kvaliitin verkkokauppaprojektit suunnitellaan ja toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Kvaliitin pitkäaikainen asiantuntemus ja vankka osaaminen sähköisen liiketoiminnan alalta takaavat yrityksellenne turvallisen ja sujuvan siirtymisen kaupankäyntiin verkossa.

Tuloksellinen verkkoliiketoiminta ei ole pelkkää tekniikkaa. Saat meiltä apua suunnitteluvaiheessa jossa keskitytään niihin seikkoihin jotka tuovat verkkokaupalle lisämyyntiä. Tarjoamme mielellämme asiantuntemustamme konversio-optimointiin, kävijätiedon hyödyntämiseen, keskikaupan kasvattamiseen ja liikennemäärän lisäämiseen.

 

Smilehouse Workspace

Smilehouse on Suomen johtava sähköisen kaupan asiantuntijayritys. Olemme Smilehouse Oy:n ratkaisutoimittajakumppani. Ratkaisutoimittajat toteuttavat asiakkailleen sähköisen kaupan ratkaisuja Smilehousen Workspace-ohjelmistolla.

Smilehouse Workspace on laajasti integroituva sähköisen kaupan ohjelmisto. Sen eri versiot tarjoavat tehokkaan alustan verkkokaupoista laajoihin monikanavaisen myynnin ratkaisuihin. Olemme toteuttaneet monia verkkokauppoja Workspace-ohjelmistolla. Tuoreimpana uusimmalla versiolla toteutettu www.kultajousi.fi.

WordPress ja WooCommerce

WordPress täydennettynä WooCommerce verkkokauppaohjelmistolla on erinomainen ja kustannustehokas avoimen lähdekoodin ratkaisu. WordPress ja WooCommerce ovat molemmat nopeasti kasvavia ja kehittyviä alustoja, joilla on laaja ekosysteemi tukemaan. WooCommerce on markkinaosuudeltaan jo kolmen eniten käytetyn alustan joukossa.

Olemme toteuttaneet jo toistakymmentä verkkokauppaa WooCommercella, tavallisista tuotekaupoista räätälöityihin toteutuksiin kuten tapahtumien lippumyyntiin ja jäsenmaksujen keräykseen. Verkkokauppojen elinkaari on tavallisesti verkkokauppaa pidempi joten seikat kuten toimittajariippumattomuus, alustan kehittyminen ja laajennusmahdollisuudet ovat avainasemassa.

Helppoa kaupantekoa

Pystyt päivittämään tuotetietoja helposti itse. Lisäämäsi kuvat muunnetaan automaattisesti oikean kokoisiksi. Saat tiedot tulleista tilauksista sähköpostiisi ja voit käsitellä ne kätevästi verkkokaupan ylläpitosivuilla. Verkkokauppaan voidaan liittää halutut maksujärjestelmät, kuten verkkopankki- ja luottokorttimaksut.

Alusta joka tukee kasvua

Verkkokauppaa on mahdollisuus laajentaa liiketoiminnan kasvaessa. Laajennusmahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Yleisimmin liiketoiminnan kasvaessa verkkokauppa integroidaan varasto- ja kassajärjestelmiin joiden avulla vähennetään tarvittavaa käsityötä.

U

Näkyvyyttä hakupalveluista

Verkkokauppasi löytyy hakupalveluista tuotteiden ja palveluiden hakusanoilla. Halutessasi voit laajentaa verkkokaupan näkyvyyttä Google Adwords ja Facebook -mainontapaketeillamme. Edullisella aloituspaketilla voidaan testata mainonnan tehokkuus ilman isoja investointeja.

Uutiskirjeet

Asiakkaiden aktivointi uutiskirjeillä on tutkitusti tehokas tapa lisätä verkkokaupan liikevaihtoa. Tarjoat asiakkaillesi tarjous- ja uutuustuotteita vaivattomasti sähköpostitse ja verkkoyhteisöissä muutamalla hiiren klikkauksessa. Sähköpostilistoille liittyminen ja sieltä poistuminen tapahtuu automaattisesti ilman käsityötä.

~

Turvallisesti verkossa

Wysiwygin isännöintipalvelu huolehtii verkkokauppasi tietoturvasta, ohjelmistopäivityksistä ja muusta tekniikasta. Palvelimet ovat Suomessa, nopeiden yhteyksien päässä palvelintilassa, joka täyttää Viestintäviraston vaatimukset tärkeille tiloille. Järjestelmämme valvoo verkkokauppasi toimintaa ympäri vuorokauden.

Tukipalvelu

Isännöintipalveluun tärkeänä osana kuuluu myös tukipalvelu, joka on aina käytettävissäsi. Saat henkilökohtainen asiakasyhteyshenkilön jolle voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia.

Laajenna verkkokauppaasi kumppaneiden integraatiopalveluilla

Posti Prinetti ja Postin pakettiautomaattien integrointi WooCommerce-verkkokauppaohjelmistoon.

Matkahuolto Lähellä-paketti ja pakettikorttien tulostusmoduulin integrointi WooCommerce-verkkokauppaan.

Noston älykkään tuotesuosittelujärjestelmän integrointi WooCommerce-verkkokauppaohjelmistoon.

Kiinnostuitko?

Rakennetaan yhdessä yrityksesi näköinen verkkokauppa, johon asiakkaiden on helppo tulla ostoksille – myös mobiililaitteilla.

Jätä yhteydenottopyyntö